Preview Week 9: Rams @ Giants

Preview Week 9: Rams @ Giants

Los Angeles Rams (5-2) @ New York Giants (1-6) d. 05.11.17, kl. 19.00


Så er Los Angeles Rams’ garanteret tiltrængte bye week officielt overstået for i år.

Efter en kamp mod Jaguars i Florida, en lang rejse til London og tilbage til L.A., skal Rams allerede op på hesten igen her i uge 9, hvor endnu en lang rejse hele vejen tilbage til østkysten venter. New York Giants, som tabte wild card kampen til Packers efter en ganske god 11-5 sæson sidste år, tager i aften imod på MetLife Stadium.

Men et skades-decimeret Giants hold har slet ikke kunne leve op til de høje forventninger i denne sæson, og de udgør lige nu bundproppen i NFC East med blot en enkelt sejr.

Rams kommer derimod ind til kampen skadesfri og med stor selvtillid efter et par solide sejre. Senest uddelte de jo en regulær afklapsning på 33-0 til divisionsrivalerne fra Arizona. Rams er toer i NFC West divisionen med et rigtig godt udgangspunkt til den sidste halvdel af sæsonen.

Skader, opstilling og transaktioner: 

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig ugen igennem følges gennem linket her.

Rams har været forskånet de store skader i denne sæson *knock on wood* og går ind til denne kamp med en helt ren skadesrapport! Godt nok blev S Cody Davis placeret på injured reserve tidligere på ugen (hvor også DL Dominique Easley, TE Temarrick Hemingway, WR Bradley Marquez og HB Lenard Tillery figurerer), men sammenlignet med status rundt omkring i det resterende NFL-landskab må Rams siges at være overordentligt heldige på dén front indtil videre i år.

S Isaiah Johnson fra practice squad, som også var aktiv i tre kampe sidste år, erstatter Davis på den aktive roster. Davis havde ellers med 22 tacklinger, 2 deflections og 1 interception bidraget positivt som direkte backup og spot-starter mens FS Lamarcus Joyner var skadet. Davis er ude i mindst otte uger med en lårskade, men kan altså med de nye regler komme tilbage sidst på året, hvis Rams ser ud til at nå i playoffs.

S Isaiah Johnson (27) (image credit: www.therams.com)

Giants er modsat Rams overordentligt udfordret på skadesfronten i år. De har nu hele 16 spillere på injured reserve – heriblandt stjernerne Odell Beckham Jr. og Brandon Marshall på receiverpositionen.

Flere startere er derudover allerede dømt ude til kampen mod Rams. Deriblandt C Western Richburg, som i ugens løb også er havnet på IR. Brett Jones erstatter ham på den vigtige centerposition. DE Olivier Vernon samt hans backup Kerry Wynn er ude – det er startende LB B.J. Goodson og LG Justin Pugh også.

Som om det ikke var nok, får vi heller ikke den tidligere Rams CB Janoris Jenkins at se i aften, da han er blevet suspenderet af Giants for at have forbrudt sig mod interne hold-regler…

Men det er præcis sådanne kampe, der gør mig nervøs. Giants har jo stadig våben til rådighed. Andenårs-receiveren Sterling Shepard (22rec/263yds, 1TD) er blevet sin ankelskade kvit og træder ind som starter. Rookie TE Evan Engram (30rec/342yds, 3TDs) spiller godt, og Orleans Darkwa (274yds, 5.4avg, 1TD) ser fornuftig ud som den nu primære runningback, og så har Giants jo Super Bowl veteranen Eli Manning (QBR 86.1, 64.2%, 1600yds, 10TDs, 5INTs) som quarterback. Han er en proven vet, men har dog ikke spillet helt op til niveau i år bag en skadesplaget o-line.

Giants WR Sterling Shepard (87) (image credit: Warren Little / Getty Images)

Forsvaret kan også stadig stille med DE Jason Pierre-Paul (33tt, 1tfl, 4.5sacks, 2ff) og CB Dominique Rodgers-Cromartie (27tt, 3tfl, 0.5sacks) som playmakers – så det er altså ikke givet på forhånd, at dette bliver den walkover, som mange ellers forventer…

Konklusion: 

Mens N.Y. Giants er lidt af en rodebutik, ser L.A. Rams både bedre ud, er mere friske og har tilmed spillet rigtig godt på udebane i år – hvor de har vundet alle tre opgør indtil videre (samt “hjemme-kampen” i London). Denne kamp burde altså vindes.

Hvis bare Rams kan fortsætte det gode spil, de viste før pausen, skal de nok (forhåbentlig!) vinde denne kamp. Dermed kan de være på komfortable 6-2 før næste uges hjemmekamp mod Houston Texans. En kamp der pludselig også ser lidt mere overkommelig ud, da Texans jo desværre lige har mistet deres store rookie-profil på quarterback-positionen, Deshaun Watson, for sæsonen.

GO RAMS!

(Featured image credit: www.therams.com)

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Comments are closed.