NFC Offensive Player of the Week

NFC Offensive Player of the Week

QB Jared Goff er som den den femte Rams spiller i år blevet udnævnt som NFC Player of the Week. Goff får prisen på offense efter en fantastisk præstation i sejren på 51-17 over New York Giants i søndags. Med en passer rating på 146.8 completede han 14 ud af 22 kast for 311 yards og hele 4 touchdowns på blot lidt over tre quarters.

Efter at have tabt sine 7 første kampe sidste sæson har Goff indtil videre i år spillet rigtig godt, og han har vist sig at være førstevalget værdigt. Fortsætter han de gode takter, vil fremtiden være lys for Los Angeles Rams! Her halvvejs i sæsonen har han en rating på 97.9 med 60.2% completions for 2030 yards, 13 TDs og 4 INTs. Han fører tilmed ligaen med 8.3 yards pr. kast og 13.2 pr. completion. (Kilde).

(Featured image: QB Jared Goff (16) – credit: https://www.facebook.com/Rams/)

Comments are closed.