Dunbar aktiveret og Mundt forfremmet

Dunbar aktiveret og Mundt forfremmet

HB Lance Dunbar, som blev hentet til som free agent i foråret, er her til aften dansk tid blevet aktiveret til den aktive roster. Dunbar led en knæskade relativt hurtigt efter sin ankomst, blev placeret på PUP-listen, og har således endnu ikke fået en eneste kamp i hornene. Det står til at ændre sig nu, hvor han kan få muligheden som backup og change-of-pace back allerede på søndag, da HB Malcolm Brown jo er ude med en skade.

TE Johnny Mundt er også blevet aktiveret fra practice squad. Han blev hentet til efter draften som undrafted free agent og havde et par gode aktioner i preseason. Mundt er hentet op, da tredje TE Derek Carrier døjer med en hammy og er doubtful til søndagens kamp mod Texans.

For at gøre plads til de to på den aktive roster blev S Isaiah Johnson rykket tilbage på practice squad tidligere på ugen, og så er OL Andrew Donnal blevet waived.

(Featured image: HB Lance Dunbar (25) – credit: Jason Miller / Getty Images)

Comments are closed.