Preview Week 10: Rams vs. Texans

Preview Week 10: Rams vs. Texans

Los Angeles Rams (6-2) vs. Houston Texans (3-5) d. 12.11.17, kl. 22.05


Rams er endelig tilbage i The Coliseum, når de i aften tager imod Houston Texans i deres første kamp på hjemmebanen i Los Angeles siden 8. oktober.

Det har været en lang og hård periode på landevejen for Rams, men den har også været akkurat lige så succesfuld som man kunne håbe på. De har spillet godt football og vundet alle tre kampe, været rimelig forskånet på skadesfronten, og går dermed ind til uge 10 på førstepladsen af NFC West. Lad os håbe at det kræsne L.A. publikum belønner Rams’ succes ved at møde talstærkt op på lægterne i aften.

Rams er uigenkendeligt forbedret her i det første år af Sean McVay æraen. Han har transformeret holdet og kulturen med ét, og Rams er lige nu et af ligaens mest spændende og hypede hold. Nogle af årsagerne til McVays og Rams’ tidlige succes er, at han har sammensat en virkelig imponerende trænerstab; har tilføjet nødvendigt talent på o-line og receiverpositionerne; været heldige på skadesfronten; og så har McVay ikke mindst tilført holdet et legitimt og kreativt angrebssystem, som i den grad har givet resultater på banen fra dag ét.

Ingen spiller er mere forbedret i år end QB Jared Goff, som her i den forgangne uge blev udnævnt til NFC Offensive Player of the Week. Goff fik prisen efter en fantastisk præstation i sejren på 51-17 over New York Giants i søndags. Med en passer rating på 146.8 completede han 14 ud af 22 kast for 311 yards og hele 4 touchdowns på blot lidt over tre quarters.

Efter at have tabt sine 7 første kampe sidste sæson har Goff indtil videre i år spillet rigtig godt, og han har vist sig at være førstevalget værdigt. Fortsætter han de gode takter, vil fremtiden være lys for Los Angeles Rams. Her halvvejs i sæsonen har han en rating på 97.9 med 60.2% completions for 2030 yards, 13 TDs og 4 INTs. Han fører tilmed ligaen med 8.3 yards pr. kast og 13.2 pr. completion. (Kilde).

Goff har fået hjælp af LT Andrew Whitworth, som spiller helt fantastisk. Ham og C John Sullivan har været instrumentale for udviklingen af den voldsomt forbedrede offensive linje, som eksempelvis i sidste uge gav Goff masser af tid i lommen, og ikke tillod et eneste QB-hit!

Tilføjelsen af eksplosive og sikre våben som Robert Woods (31rec/451yds, 2TDs), rookie Cooper Kupp (26rec/370yds, 3TDs) og Sammy Watkins (19rec/331yds, 3TDs) på receiverpositionen har givet Rams’ offense et helt andet look og identitet i år.

Det har givet plads til HB Todd Gurley (161att/686yds, 4.3avg, 7TDs, 29rec/338yds, 3TDs), som efter en dårlig sæson i fjord igen er tilbage på sporet som en af ligaens bedste runningbacks.

HB Todd Gurley (30) (image credit: K.C. Alfred / San Diego Union-Tribune)

Selvom forsvaret stadig er ved at spille sig ind i Wade Phillips’ nye scheme, og nok lukker lidt flere yards ind, end vi er vant til, er det et forsvar, der lægger et massivt pres på modtandernes quarterbacks og får fremtvunget mange turnovers. Det bliver en spændende kamp for Wade Phillips, der i aften møder et af sine gamle hold i sin hjemby, Houston.

Rams er altså godt kørende lige nu, og NFC West ser her midtvejs i sæsonen ud til at blive et showdown mellem Seahawks og Rams.

Texans er modsat Rams virkelig hårdt ramt med skader til vigtige stjernespillere på både offense og defense.

Med ligaens bedste defense vandt de overraskende divisionen sidste år på trods af store problemer på quarterbackpositionen. Og da rookie QB Deshaun Watson hurtigt slog igennem som en af de mest eksplosive og spændende talenter fra dette års draft, så denne sæson pludselig overordentlig lys ud for Texans. Det lys blev dog slukket for et par uger siden, da Watson led en alvorlig knæskade under træning, der med ét ødelagde hans (og måske også Texans’) sæson.

AFC South kan blive en spændende division, når vi nærmer os playoffs, men Houston kan få svært ved at hænge på med alle de skader.

Det er QB Tom Savage, der skal forsøge at lede Texans ud af kniben. Han har været i klubben de sidste fire år, så han besidder bestemt det nødvendige kendskab til systemet. Men talentmæssigt er loftet ikke så højt. Får Rams held med at presse Savage, kan angrebet få det svært.

Texans’ QBs Tom Savage (3) og Deshaun Watson (4) (image credit: Bob Levey / Getty Images)

Texans har dog stadig talent på rosteren, der vil udfordre Rams i aften. Receiverpositionen er eksempelvis rigtig godt besat med elitespilleren DeAndre Hopkins (51rec/692yds, 8TDs) og den eksplosive Will Fuller (15rec/311yds, 7TDs) på den anden side. Får Savage tid til at finde de to nede ad banen, kommer Rams’ DBs virkelig til at står overfor en svær opgave.

Texans’ 3-4 forsvar er stærkt, men også her er man udfordret på skadesfronten. Den dygtige passrusher Jadeveon Clowney (27tt, 5sacks, 2def, 2ff, 2fr, 1TD) er dog klar til kamp.

Skader, opstilling og transaktioner:

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig følges her.

Backup HB Malcolm Brown er ude i nogle uger med en knæskade. Derfor er HB Lance Dunbar i ugens løb blevet aktiveret til den aktive roster. Dunbar led en knæskade relativt hurtigt efter sin ankomst i årets offseason, blev placeret på PUP-listen, og har således endnu ikke fået en eneste kamp i hornene. Det står til at ændre sig nu, hvor han i denne weekend kan få muligheden som backup og change-of-pace back.

TE Johnny Mundt er blevet aktiveret fra practice squad. Han blev hentet til efter draften som undrafted free agent og havde et par gode aktioner i preseason. Mundt er hentet op, da tredje TE Derek Carrier døjer med en hammy og er doubtful til søndagens kamp mod Texans.

For at gøre plads til de to på den aktive roster blev S Isaiah Johnson rykket tilbage på practice squad tidligere på ugen, og så er OL Andrew Donnal blevet waived.

OLB Robert Quinn har været syg hele ugen og er også doubtful. Kommer han ikke på banen, vil Matt Longacre få en større rolle, og vi kan få rookie LBs Samson Ebukam og Ejuan Price mere at se.

Selvom Houstons skadesliste op til kampen er lang, er det reelt kun ILB Dylan Cole og DE Joel Heath der i aften må se til fra sidelinjen. Men på injured reserve finder vi udover Deshaun Watson også stjernespillere som DE J.J. Watt og OLB Whitney Mercilus.

Konklusion:

Fordelen må ligge hos et velspillende Rams-mandskab på hjemmebane. Uden rookie-sensationen Deshaun Watson på quarterbackpositionen ser denne kamp pludselig noget mere overkommelig ud for Rams, og udsigten til at komme på 7-2 med en sejr i aften er bestemt realistisk.

(Image credit: Al Bello / Getty Images)

GO RAMS!

(Featured image: WR Sammy Watkins (12) – credit: @RamsNFL via Twitter)

GemGem

GemGem

GemGem

Comments are closed.