Preview Week 12: Rams vs. Saints

Preview Week 12: Rams vs. Saints

Los Angeles Rams (7-3) vs. New Orleans Saints (8-2) d. 26.11.17, kl. 22.25


Her i tolvte spilleuge mødes to af ligaens varmeste angreb i en regulær top-kamp i Los Angeles Memorial Coliseum.

Los Angeles Rams skal forsøge at rejse sig efter nederlaget til Minnesota Vikings i sidste uge. Det bliver ingen nem opgave mod et formstærkt New Orleans Saints-mandskab, som kommer til englenes by med hele otte sejre i streg i bagagen.

Da Seahawks også tabte i sidste uge, ligger Rams stadig etter i NFC West. Det kan dog ændre sig efter i aften. Seahawks vinder sandsynligvis over Whiners, og taber Rams så til Saints, bytter de to hold jo plads i divisionen, da Seahawks vandt det første indbyrdes opgør tidligere på sæsonen.

Saints er også etter i deres division. De kan dog heller ikke læne sig tilbage endnu, da både Panthers og Falcons bestemt stadig er i live i NFC South.

Ugens opgør:

Saints har altid været offensivt farlige med Drew Brees som quarterback, men forsvaret har haltet længe, og holdet fra New Orleans har således ikke været relevante siden 2013. De seneste tre sæsoner er endt 7-9, og Brees er i gang med sin 17. sæson. Han er efterhånden blevet 38 år, så uret tikker for Saints, der må være små-desperate efter at vinde nu. Vinduet er nemlig så småt ved at lukke sig for endnu en Super Bowl i Brees-æraen.

Brees er som sædvanlig effektiv bag center (QBR104.3, 71.6%, 2783yds, 15TDs, 5INTs), men forskellen i år er et forbedret defense og langt mere succes i løbespillet – hvilket head coach Sean Payton og resten af Saints’ trænerstab har lagt fornyet fokus på. Det har givet pote, og HBs Mark Ingram (155att/806yds, 5.2avg, 8TDs, 34rec/213yds) og tredjerundevalget Alvin Kamara (72att/459yds, 4TDs, 48rec/447yds, 3TDs) udgør en formidabel duo ud af backfield.

Saints’ HB Alvin Kamara (41) (image credit: Clive Rose / Getty Images)

En af nøglerne til en Rams sejr i aften er netop at få sat en stopper for de to. Det bliver dog svært, da matchup’et på papiret ikke ser for godt ud. Rams har netop haft problemer med at standse modstandernes runningbacks i år. Både i løb op gennem midten samt i screenspillet – som Saints er rigtig dygtige til at udføre. Rams’ lidt undersized linebackers er til tider blevet blokeret helt ud af spillene, og med dårlige vinkler fra i særdeleshed rookie safety John Johnson i det bagerste forsvar, er Rams’ svagheder og manglende dybde blevet udstillet – især når der blitzes. Det har resulteret i, at Rams lige nu ligger nummer 28 i ligaen i rushing yards tilladt pr. kamp med 123.3 (kilde).

For at forblive et nogenlunde balanceret angreb, og forøge mulighederne i playaction-spillet, skal Rams have gang i HB Todd Gurley (187att/791yds, 8TDs, 38rec/425yds, 3TDs) igen. Ud over sit touchdown var han stort set ikke til at få øje på mod Vikings i sidste uge.

Med skader til to af Saints’ cornerbacks kan QB Jared Goff (QBR98.9, 61.3%, 2610yds, 16TDs, 4INTs) forhåbentlig fortsætte det gode spil, vi har set sæsonen igennem. Det er en utrolig udvikling, vi har været vidne til på bare en enkelt offseason, og hans modenhed og selvtillid er tydelig at mærke. Han er veltilpas og fattet i systemet, tager gode beslutninger og passer godt på bolden. Det tegner godt til de kommende sæsoner.

QB Jared Goff (16) (image credit: Harry How / Getty Images)

Skader, opstilling og transaktioner:

Rams’ aktuelle skadessituation kan som sædvanlig følges her.

Nu begynder sæsonen efter hånden at tære på spillerne, og det er Rams’ skadesrapport et fint vidnesbyrd om. Rams har været forskånet for længere skader til startere indtil videre i år – men i denne uge er listen længere end vi er vant til.

Både CBs Kayvon Webster og Nickell Robey-Coleman udgik fra kampen i sidste uge. Det udstillede i den grad den manglende dybde i Rams’ secondary, da undrafted free agent Dominique Hatfield måtte træde til modsat Trumaine Johnson. Det var en katastrofe. Vikings’ QB Case Keenum udnyttede den uerfarne rookie, hvilket var en stor del af årsagen til nederlaget.

Robey-Coleman led en lårskade i kampen, men den var heldigvis mildere end frygtet. Han har dog ikke trænet med hele ugen og er stærkt tvivlsom til kampen i aften. Rams har desuden igen hentet CB Kevin Peterson op fra practice squad, hvilket er en god indikation på, at Robey-Coleman ikke kommer til at spille i aften.

Til gengæld er Kayvon Webster blevet klar efter at have været et smut gennem hjernerystelses-protokollen, og CB Troy Hill er tilbage efter sin hammy.

Startende WR Robert Woods (47rec/703yds, 4TDs) udgik desværre også sidst i fjerde quarter mod Vikings med en skulderskade. Den kræver heldigvis ikke operation i første omgang, men Woods vil være ude i mindst et par uger. I fraværet af Jared Goffs yndlings-mål skal de øvrige receivere på holdet vise, at Goff kan regne med dem i kastespillet. Sammy Watkins og Tavon Austin må forventes at blive mere involveret – sammen med Pharoh Cooper, rookie Josh Reynolds og sågar Mike Thomas. Cooper Kupps rolle forbliver nok den samme, men han må være maksimalt opsat på at forbedre sig efter en dårlig kamp i sidste uge, hvor han stod for en afgørende fumble og et par tabte bolde.

WRs Pharoh Cooper (10) og Robert Woods (17) (image credit: www.therams.com)

HB Malcolm Brown er stadig ude, og HB Lance Dunbar er questionable med sit knæ. Det kan gøre undrafted free agent rookie HB Justin Davis til Gurleys primære backup i aften.

Backup ILB og special teamer Bryce Hager er også questionable med en lægskade.

All-Pro DT Aaron Donald (sygdom) og ILB Mark Barron (hånd) har også misset træningstid i ugens løb, men bliver klar til den vigtige kamp mod Saints.

Saints har ligesom Rams været rimelig forskånede for vigtige skader i år. S Kenny Vaccaro og OLB A.J. Klein er tilbage i lineup’en, men til gengæld må de undvære den dygtige rookie CB Marcus Lattimore til kampen mod Rams. Førsterundevalget Lattimore døjer med en ankelskade.

CB Ken Crawley er også dømt ude med en skade i maveregionen, så Saints er udfordrede på ydersiden i aften.

Startende DE Alex Okafor er derudover i ugens løb blevet placeret på injured reserve.

Konklusion:

En virkelig svær kamp venter altså Los Angeles Rams på hjemmebane i aften. Rams skal forsøge at sætte en stopper for et potent Saints angreb, og bliver nok selv nødsaget til at sætte mange points på tavlen, hvis de skal have en chance for at komme på 8-3 og dermed holde Seahawks bag sig i divisionen en uge mere.

Det bliver ikke let, men kan Rams lægge sidste uges nederlag bag sig og finde tilbage til noget af det storspil, vi tidligere har været vidne til i denne sæson, så har de da bestemt en mulighed i The Coliseum i aften!

(Image credit: www.therams.com)

GO RAMS!

(Featured image: CB Trumaine Johnson (22) – credit: www.therams.com)

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

GemGem

Comments are closed.