CB Kevin Peterson forfremmet – igen

CB Kevin Peterson forfremmet – igen

På baggrund af weekendens skader til CBs Kayvon Webster (hjernerystelse) og Nickell Robey-Coleman (lår) har Los Angeles Rams hentet CB Kevin Peterson (billedet) op fra practice squad, da det er usikkert, om Rams må undvære en eller flere cornerbacks til søndagens opgør mod formstærke New Orleans Saints.

Flere roster moves:

TE Johnny Mundt er blevet waived fra den aktive roster igen (og er tilbage på practice squad), hvilket er godt nyt ift. TE Derek Carriers skade. Carrier må forventes at komme tilbage på træningsbanen i denne uge.

OG Jeremiah Poutasi fik blot en uge i L.A.; han er blevet fritstillet fra practice squad igen.

Rams’ transactions kan følges løbende her.

OPDATERET 23.11.17:

Rams har desuden signet CB Marcus Sayles til practice squad. En undrafted free agent fra University of West Georgia, som tilbragte offseason hos Buffalo Bills.

 

Comments are closed.