Rams tilføjer UCLA’s Jedd Fisch til trænerstaben

Rams tilføjer UCLA’s Jedd Fisch til trænerstaben

Rams mistede jo en hel del erfaring på den offensive stab, da QB-coach Greg Olson blev hentet til Raiders tidligere på måneden. Det har Rams her til aften dansk tid gjort noget ved. Holdet har annonceret ansættelsen af 41-årige Jedd Fisch som såkaldt Senior Offensive Assistant.

Coach Fisch har masser af erfaring bag sig. Han har i den netop overståede sæson udfyldt rollerne som offensiv koordinator, QB-coach og sågar kortvarrigt som interim head coach (efter fyringen af Jim Mora) for UCLA Bruins, men før det har Fisch også været omkring NFL i flere omgange hos blandt andre Ravens, Broncos, Seahawks og Jaguars, hvor han har arbejdet med WRs, QBs og som regulær offensiv koordinator.

Hos Rams vil han i første omgang få en stor rolle på gameday, men måske er Jedd Fisch også hentet til som en, på sigt, potentiel efterfølger til McVays nuværende offensive koordinator, Matt LaFleur. LaFleur er en populær herre rundt omkring i ligaen og var for nyligt til jobinterview hos Tennessee Titans; han kan meget vel være i spil til et job som head coach et sted efter næste sæson.

(Featured image: Senior Offensive Assistant Jedd Fisch – credit: Al Seib / Los Angeles Times)

Comments are closed.