OC Matt LaFleur forlader Rams

OC Matt LaFleur forlader Rams

Sean McVay må alligevel undvære sin partner in crime i det offensive maskinrum fremover, da Matt LaFleur har fået lov at tage mod jobbet som offensiv koordinator på Mike Vrabels stab hos Tennessee Titans. Her får LaFleur mulighed for selv at installere et offense og kalde sine spil på gameday, hvilket uden tvivl vil styrke hans chancer for et job som head coach et sted i ligaen på sigt. Hos Rams er det naturligvis McVay, der er den mest dominerende stemme på angrebet i planlægningsfase og udarbejdelse af gameplan, og det er også McVay, der kalder spillene. Men LaFleur har stadig haft en stor rolle i QB Jared Goffs positive udvikling og angrebets pludselige succes.

Rams har nu mistet både QB-coach Greg Olson og LaFleur på angrebet, hvilket uden tvivl kommer til at kunne mærkes. Rams har dog forsøgt at dæmpe slaget ved at ansætte Jedd Fisch (læs mere her), og så har Rams tilføjet titlen Run Coordinator til OL coach Aaron Kromers jobbeskrivelse, og TE coach Shane Waldron kommer til at fungere som Pass Coordinator.

Assistent Special-Teams coach Tyrone McKenzie følger med LaFleur til Tennessee som ILB coach.

(Featured image: OC Matt LaFleur – credit: Jeff Lewis / www.therams.com)

Comments are closed.