Pro Bowl CB Marcus Peters til L.A. via trade

Pro Bowl CB Marcus Peters til L.A. via trade

Intet er endnu officielt, før det nye liga-år starter d. 14. marts, men det lader til, at Rams har landet en elite-cornerback gennem et stort trade med Kansas City Chiefs, der sender 2 x Pro Bowler Marcus Peters til Los Angeles!

Rams har dermed adresseret denne offseasons største need, og selvom Peters nok bliver dyr mht draft picks, bliver han billig på cappen – samtidig med at være en upgrade på banen.

[OPDATERET 26.02.18]

Ian Rapoport og Adam Schefter rapporterer på Twitter her til aften, at byttehandlen bliver alt andet end dyr for Rams! Der er tale om et regulært steal, hvor Rams blot skal aflevere et 2018 fjerderundevalg samt et 2019 andetrundevalg for Peters, og at Chiefs ovenikøbet smider et 2018 sjetterundevalg den anden vej!

Peters (6’0”, 197lbs) er desuden blot 25 år gammel, blev valgt i første runde af 2015-draften og har siden da vist sig som en af ligaens bedste cornerbacks med hele 19 interceptions. I den netop overståede 2017-sæson registrerede han 46 tacklinger, fem interceptions, fire forced fumbles og to fumble recoveries. Peters går ind i sit sidste år af sin rookie kontrakt – med en option på et femte – og kommer således blot til at koste Rams omkring $1.74M i år. Det kommer til at åbne op for, at Rams i ro og mag kan lave en fortjent rekord-god kontrakt med DT Aaron Donald.

Marcus Peters satser højt i sit spil og kan blive fanget i sine følelsers vold, ligesom han har nogle off-field issues med sig og dermed kan være en udfordring for en trænerstab. DC Wade Phillips og HC Sean McVay kan dog (forhåbentlig!) vise sig som et godt fit for Peters.

CB Trumaine Johnson (22) (image credit: www.therams.com)

Dette trade betyder dog også med meget stor sandsynlighed, at vi må sige farvel til CB Trumaine Johnson, som står til at tjene kassen i den kommende free agent periode. Tru har altid været god for Rams og har været yderst professionel gennem svære år, flytning fra St. Louis til L.A., samt 2 x franchise tags. Selvom han var klar over, at sidste sæson nok blev hans sidste i hornene, lod han sig aldrig mærke med dét, og han spillede hårdt hele året. Held og lykke fremover, Tru!

(Featured image: CB Marcus Peters – credit: www.chiefs.com)

Comments are closed.