Franchise tag til FS Lamarcus Joyner

Franchise tag til FS Lamarcus Joyner

Det blev FS Lamarcus Joyner, der blev tagget i år.

Det lykkes ikke at nå til enighed om en lang kontrakt inden deadline, så Los Angeles Rams har benyttet deres non-exclusive franchise tag på Joyner for at sikre sig, at den velspillende safety også er en del af truppen i 2018 – til en værdi af $11.29M. Rams og Joyner har dog indtil d. 16. juli til at forsøge at blive enige om en længere aftale, inden den ét-årige kontrakt slår igennem.

Joyner skiftede position fra deltids nickel-corner til startende free safety frem mod sidste sæson. Det gik over al forventning, og Joyner var ifølge Pro Football Focus den tredje-bedst rangerede safety i 2017. Han noterede sig 49 total tackles, 9 deflections, 3 interceptions og 1 TD samt 1 forced fumble i sine 12 kampe.

WR Sammy Watkins, som også var i spil til et franchise tag, kommer altså nu til at teste free agent markedet d. 14. marts, hvis man da ikke når til enighed om en kontraktforlængelse inden da.

(Featured image: FS Lamarcus Joyner (20) – credit: Robert Hanashiro / USA TODAY Sports)

Comments are closed.