Free Agent ILB Ramik Wilson til Rams

Free Agent ILB Ramik Wilson til Rams

Mens vi venter på DT Ndamukong Suhs beslutning, har Rams tilføjet tidligere Chiefs ILB Ramik Wilson til rosteren her i ugens løb.

25 årige Wilson (6’2”, 237lbs) er en alsidig sportsudøver. Han har tidligere konkurreret i flere forskellige atletik-discipliner, og i high school bidrog han, ud over sin rolle på forsvaret, også som tight end på angrebet samt som punter. Ramik Wilson spillede derefter sammen med HB Todd Gurley i college for Georgia Bulldogs og blev valgt i fjerde runde af 2015-draften af Kansas City Chiefs. Han havde sin bedste sæson i 2016, hvor han startede 11 kampe med 76 total tackles, 3 deflections, 1 interception, 1 forced fumble og 2 fumble recoveries.

Wilson kommer til Los Angeles på en ét-årig kontrakt og kan, med en god offseason og preseason, komme i spil som starter. I første omgang forstærker han dog blot dybden på en indtil videre tynd ILB positionen.

(Featured image: ILB Ramik Wilson – credit: Christian Peterson / Getty Images)

Comments are closed.