Rams trader sig til WR Brandin Cooks

Rams trader sig til WR Brandin Cooks

Los Angeles Rams fortsætter deres offseason-oprustning og har natten til torsdag (dansk tid) traded sig til den lynhurtige, 24-årige wide receiver Brandin Cooks (5’10”, 189lbs), der i sidste sæson havde 1082 yards og 7 TD’s for Patriots.

Før han kom til Patriots, spillede Cooks tre gode sæsoner for New Orleans Saints:

Stats fra NFL.com

Rams sender 23. valget i første runde samt et sjetterundevalg i årets draft til Patriots og modtager, udover Cooks, et fjerderundevalg. De er dermed ude af billedet ift. et trade for Giants’ WR Odell Beckham Jr., men har i Cooks fundet en billigere løsning, der alligevel ser ud til at være en opgradering af den rolle som dyb trussel, som WR Sammy Watkins udfyldte på holdet i sidste sæson.

Siden han blev valgt i første runde af 2014-draften, har Cooks vist sig som en produktiv, arbejdsom og professionel atlet med en positiv personlighed, der alle steder har gjort ham populær og vellidt hos coaches og holdkammerater. Selvom han gerne vil involveres og have bolden i hænderne, er han væsentligt mere ‘nede på jorden’ end eksempelvis OBJ. Eneste umiddelbare minus er, at Brandin Cooks går ind i sit sidste kontraktår, så man skal også her arbejde på en kontraktforlængelse, hvis ikke dette trade skal vise sig at blive en meget bekostelig engangsaffære.

(Featured image: WR Brandin Cooks – credit: Getty Images)

Comments are closed.