CB Kayvon Webster fritstillet

CB Kayvon Webster fritstillet

For at skabe lidt plads på cappen til DT Ndamukong Suh og WR Brandin Cooks har Rams fritstillet CB Kayvon Webster, som kom til holdet under sidste års free agency efter at have spillet sine første fire sæsoner hos Denver Broncos.

Kavon Webster spillede ganske fornuftigt i sine 11 kampe fra start, men sluttede sæsonen på injured reserve efter at have overrevet sin akillessene. Webster sluttede med 38 total tackles, 7 deflections og 1 interception for Rams i 2017, men blev undværlig, efter at Rams oprustede på positionen med trades for Marcus Peters og Aqib Talib og tilføjelsen af Sam Shields her i denne offseason.

Rams sparer hermed ca. $3.5M, men skulle dog efter sigende være åbne for at bringe Webster tilbage senere på en billigere kontrakt.

(Featured image CB Kayvon Webster (21) – credit: Kevork Djansezian / Getty Images)

Comments are closed.