WITH THE 89TH PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

WITH THE 89TH PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

OT JOSEPH NOTEBOOM, TCU!


Velkommen i hornene, knægt!

Rams har traded lidt ned og har derfor med det 25. pick i tredje runde valgt OT Joseph Noteboom, som altså bliver holdets første pick i årets draft.

Alle Rams’ startende o-linemen fra sidste år vender tilbage i 2018, men LT Andrew Whitworth er 36 år, og RT Rob Havensteins kontrakt udløber til næste år, så Noteboom (6’5”, 309lbs) giver bestemt rigtig god mening her sidst i tredje runde. Han er et pick for fremtiden og er i en heldig position, hvor han på et spændende, succesfuldt hold kan lære af en nogle af de bedste (bl.a. Whitworth og OL-coach Aaron Kromer), mens han arbejder på at tilføje styrke og lærer systemet.

Noteboom er en atletisk, klog, alsidig og slidstærk tre-årig starter for TCU med god teknik. Han er ikke et færdigt produkt, men har god upside. Han skal bl.a. tilføje nogle kilo og noget styrke samt blive mere konsistent på banen. Noteboom havde en fin NFL Combine, og han var (selvfølgelig) også inviteret til Senior Bowl, hvor han også var solid. GM Les Snead lægger stor vægt på college-spillernes præstationer under Senior Bowl, hvor coaches og scouts også fik lejlighed til at interviewe ham. De kunne lide hvad de så og hørte, og var meget tilfredse med, at Noteboom stadig var tilgængelig ved pick nr. 89.

Noteboom highlights:

Les Snead og Sean McVay:

GO RAMS!

(Featured image: Rams’ nye OT Joe Noteboom – credit: Kevin Jairaj / USA TODAY Sports)

Comments are closed.