WITH THE 111TH PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

WITH THE 111TH PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

OC BRIAN ALLEN, MICHIGAN ST.!


Velkommen i hornene, knægt!

Rams starter en travl sidste dag (hvor de som udgangspunkt har hele otte picks) med at vælge endnu en offensiv linjemand med det ellevte valg i fjerde runde. Brian Allen (6’1”, 298lbs), center fra Michigan St., kan blive den næste arvtager til John Sullivan, som jo snart fylder 33 år.

Ligesom med tredjerundevalget, OT Joseph Noteboom, har Allen værdi som en alsidig spiller, der har erfaring fra flere forskellige positioner på linjen. Der er dog ikke konsensus om Allens draft-rangering, og flere eksperter vil nok mene, at det er et reach allerede her i fjerde runde. NFL Networks analytiker Mike Mayock kan dog godt lide valget, som det kan ses i videoen herover. Allens styrker ligger som dygtig og aggressiv drive-blocker i løbespillet, men han er også solid i pass-protection. Som tidligere bryder har han en god fysik og balance ved kontakt, men han har ikke helt optimal højde og drøjde, og han er ikke særlig atletisk.

Og, ja: Allen var også en del af årets Senior Bowl… 😀

Allen highlights:

GO RAMS!

(Featured image: Rams’ nye OC Brian Allen – credit: Mike Mulholland / MLive.com)

Comments are closed.