WITH THE 192nd PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

WITH THE 192nd PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

OG JAMIL DEMBY, MAINE!


Velkommen i hornene, knægt!

OG Jamil Demby (6’5”, 319lbs) er en stor offensiv linjemand fra Maine, som Les Snead og Co. forelskede sig i efter en flot uge under Senior Bowl. Han spillede left tackle i college, men kommer nok til primært at fungere som guard hos Rams.

Demby blev valgt med pick nr. 18 i sjette runde og er en stærk og klog linjemand, der er velbygget, hurtig på fødderne og dygtig i pass protection. Han er fra en af de mindre skoler, så det er begrænset, hvad jeg har set til ham udover Senior Bowl, men på nfl.com var han projekteret til at blive valgt i fjerde runde. Og selvom han ikke er et elite-talent, har han mulighed for på sigt at udvikle sig som starter.

GO RAMS!

Comments are closed.