WITH THE 195th PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

WITH THE 195th PICK IN THE 2018 NFL DRAFT, THE LOS ANGELES RAMS SELECT…

DT SEBASTIAN JOSEPH, RUTGERS!


Velkommen i hornene, knægt!

Tre picks efter Demby valgte Rams DT/NT Sebastian Joseph (6’4″, 305lbs), som var succesfuld nose tackle for Rutgers. Joseph er nok for lille og let til nose i NFL, så måske hans rolle hos Rams vil være 3-tech og/eller DT i sub-packages.

Ligesom mange af de øvrige draft-picks, som Rams har valgt her i 2018, er Joseph både hårdfør og slidstærk. Han har således startet 49 kampe i træk. Joseph har været en force mod løbet hos Rutgers, hvor han er atletisk, stærk og hurtig. Men Joseph har ikke vist meget som pass rusher.

GO RAMS!

(Featured image: Rams’ nye DT Sebastian Joseph – credit: John Munson / NJ Advance Media)

Comments are closed.