Undrafted Rookie Free Agents 2018

Undrafted Rookie Free Agents 2018

Umiddelbart efter draftens syv ordinære runder begynder den hektiske “8. runde”, hvor general managers og personnel-folk for de 32 hold kæmper med hinanden om at sikre sig rettighederne til de mange talenter, der ikke opnåede at få deres navn kaldt op fra podiet hen over weekenden.

Rams har også haft travlt og har jo de seneste år haft ret god succes med at finde flere brugbare spillere hver offseason i denne del af puslespillet.

[OPDATERET 04.05.18]

Listen herunder er nu officiel og annonceret på Rams’ hjemmeside. Der vil givetvis komme flere UDFAs til, da rosteren nu står på 84 spillere. Rams afholder en rookie try-out minicamp d. 11.-12. maj, hvorefter vi nok nærmer os de 90 mand:

 • LB TEGRAY SCALES, Indiana (billedet)

Tegray Scales (6’0”, 230lbs) er den klart mest interessante af de syv UDFAs – og også den med de bedste chancer for at kæmpe sig til en plads på den endelige roster. Scales blev meget overraskende ikke valgt i årets draft, hvor han på NFL.com ellers var anset som et 5. runde prospect. Scales er en klog, atletisk og instinktiv tacklemaskine af en inside linebacker, som hos Indiana var holdkaptajn og tidligere MVP. Han mangler lidt på fysikken og på farten, men han finder altid manden med bolden med gode vinkler, kan dække op og kommer ganske godt ud af blokeringer trods sin størrelse. Scales har gode lederevner og har været yderst produktiv i college med 214 total tackles, 36,5 tackles for loss og 13 sacks over de seneste to sæsoner.

 • WR STEVEN MITCHELL, USC

Steven Mitchell (5’10”, 189lbs) var ret produktiv med 41 catches for 644 yards for USC sidste sæson. Han har god fart i stængerne, men brød aldrig rigtig igennem i college, da flere alvorlige knæskader holdt ham på sidelinjen i store dele af sin karriere. Mitchell bliver altså i første omgang i sine velkendte rammer i The Coliseum.

 • DT MCKAY MURPHY, Weber St.

McKay Murphy (6’4”, 295lbs) har også haft knæproblemer, og overrev sin ACL i 2015. Han har dog haft to gode sæsoner siden for Weber State Wildcats, og sidste års 40 tacklinger og 14 tackles for loss indikerer, at Murphys knæ er tilbage på 100%.

 • WR LAQUVIONTE GONZALEZ, Southeastern University

LaQuvionte Gonzalez (5’11”, 175lbs) er en atletisk men mindre receiver, der har skiftet college to gange i sin søgen efter spilletid. Den fik han sidste år, hvor han kvitterede med 60 grebne bolde for 1019 yards og 10 touchdowns. Skal nok især vise sit værd på special teams, hvis han skal have forhåbninger om en roster-plads.

 • WR RICKY JEUNE, Georgia Tech.

Ricky Jeune (6’2”. 213lbs) er en helt anden type. Han er fysisk stærk, har god størrelse, og er succesfuld på go-route’s – men har knap så meget fart.

 • OG JEREMIAH KOLONE, San José St.

Jeremiah Kolone (6’3”, 308lbs) kan både gøre sig som guard og center. Han har været god for Spartans som starter siden 2014, men missede seks kampe sidste år pga. skade.

 • CB CURTIS MIKELL, Southern Miss.

Curtis Mikell (5’8”, 170lbs) er en lille corner, der tidligere har spillet wide receiver. Selvom han er undersized og upoleret, er han en aggressiv, vel-tacklende playmaker (kan måske sammenlignes lidt med FS Lamarcus Joyner).

 • RAMON RICHARDS, Oklahoma St.

Ramon Richards (5’11”, 185lbs) havde en succesfuld og produktiv collegekarriere – først som corner og senest i sit senior-år som safety. Efter at have spillet quarterback i high school blev Richards en leder på forsvaret hos Oklahoma State Cowboys, hvor han endte med 185 total tackles, 10,5 tackles for loss, 23 deflections, 10 interceptions, 1 forced fumble, 1 fumble recovery og 3 defensive touchdowns over 45 kampe.

[OPDATERET 16.05.18]

Efter weekendens rookie try-out har Rams skrevet kontrakt med otte undrafted rookie free agents mere:

 • HB NICK HOLLEY, Kent St.

Nick Holley (5’10”, 200lbs) er også tidligere quarterback. Han havde et produktivt år i 2016 med 12 touchdowns (10 rushing og 2 receiving) og 920 rushing yards samt 868 passing yards og 4 touchdowns… Holley har ellers døjet med mange skader i sin college-karriere.

 • S AFOLABI LAGUDA, Colorado

Afolabi Laguda (6’1”, 205lbs) var en produktiv og hårdfør free safety for Colorado. Aggressiv og god i coverage, samt villig til at spille en rolle på special teams.

 • TE CODEY MCELROY, Southeastern Oklahoma St.

Codey McElroy (6’6”, 225lbs) er rå og uprøvet som football-spiller men en fantastisk atlet, som tidligere har spillet både minor league baseball for Atlanta Braves og basketball for Oklahoma St.

 • S STEVEN PARKER, Oklahoma

Steven Parker (6’1”, 203lbs) er en tre-års starter hos Oklahoma med god erfaring fra special teams. Han er en god tacklende safety med fin størrelse, der dog brændes i coverage for ofte. Ikke imponerende hastighed.

 • QB LUIS PEREZ, Texas A&M-Commerce

Luis Perez (6’3”, 220lbs) er nok ikke andet end en camp arm, men han har en lidt sjov historie, i og med at han tidligere har været succesfuld professionel bowler(!)… Perez havde et par gode sæsoner i Division II, hvor han ledte Texas A&M-Commerce til deres første national championship siden ’72.

 • DE/EDGE BRIAN WOMAC, Rice

Rams tilføjer endnu en pass rusher til rosteren med Brian Womac (6’2”, 235lbs), som havde hele 22 tackles for loss og 10 sacks sidste år som senior hos Rice. Der bliver heftig kamp om pladserne under OTA’s og training camp!

 • DT DALTON KEENE, Illinois St.

Dalton Keene (6’4”, 280lbs) er tough og var en force på den defensive linje for Illinois St., selvom han er undersized. Han kommer nok til at få svært ved at tilkæmpe sig en plads på den endelige roster [red.: Keene blev fritstillet igen allerede d. 17. maj].

 • S CHARLES “CHUCKY” WILLIAMS, Louisville

Chucky Williams (6’0”, 211lbs) har været ganske imponerende som starter i tre sæsoner for Louisville, hvor han bare er blevet bedre og bedre. I sin senior sæson havde han 80 tacklinger, 3 interceptions, 5 deflections, og tre forced fumbles. En fysisk safety med gode ball skills. Williams er eksplosiv og har også gjort det rigtig godt som profil på special teams. En spændende spiller.

 • HB LARRY ROSE III, New Mexico St.

Larry Rose (5’11”, 195lbs) blev først hentet til Titans som UDFA, hvorfra han dog blev cuttet igen efter deres rookie mini camp. Derefter blev han claimed off waivers af Rams. Rose er lille og shifty, har erfaring som returner, og havde en yderst produktiv karriere hos Aggies med 4,563 rushing yards og 37 touchdowns.

Rams har til gengæld waived LB Carlos Thompson, FB Sam Rogers og HB Lenard Tillery. Rosteren tæller d.d. 90 spillere og kan ses her.


Primære kilder: Turf Show Times, Rams, NFL.com

(Featured image LB Tegray Scales – credit: Robert Scheer / IndyStar)

Comments are closed.