OLB Carlos Thompson placeret på IR

OLB Carlos Thompson placeret på IR

OLB Carlos Thompson blev waived/injured den anden dag og er nu blevet placeret på injured reserve. Der er ingen meldinger om, hvilken skade Thompson har pådraget sig. Thompson blev hentet til Los Angeles under sidste offseason og fik i første omgang en plads på practice squad. I december måned hentede man ham op på den aktive roster, hvor han deltog i tre kampe og registrerede 5 tacklinger. Thompson gik ind til sæsonen med muligheden for at tilkæmpe sig en rolle som primær backup på en af OLB-positionerne. Det er årets første alvorlige skade for Rams. Lad os krydse alle vores små fede fingre og andre lemmer for, at de sidste to års held på dén front fortsætter her i 2018-sæsoner!

I andre transaktionsnyheder kan jeg fortælle, at den netop signede UDFA DT Dalton Keene blot fik to dage i hornene, før han igen blev fritstillet her d. 17. maj. Følg bevægelserne på rosteren her.

(OLB Carlos Thompson (53) – credit: Jayne Kamin-Oncea / USA TODAY Sports)

Comments are closed.