Rams signer DT “Chunky” Clements før OTAs

Rams signer DT “Chunky” Clements før OTAs

Det er første dag af årets OTAs for Los Angeles Rams, men lige inden træningssessionerne gik i gang, hentede man en free agent til dybden på den defensive linje. DT Jarrod Clements (6’2”, 295lbs) – også bare kaldet “Chunky” – spillede college football hos Illinois. Han kom ind i ligaen som undrafted free agent i 2017, hvor Vikings i første omgang hentede ham til Minnesota. Han klarede dog ikke cuttet hos vikingerne, men blev herefter samlet op af Houston Texans, med hvem han tilbragte sæsonen frem og tilbage mellem træningsholdet og deres aktive roster. Clements spillede i to kampe for Texans. Det er usikkert, om Clements er hentet til som potentiel backup på nose tackle eller på 3-technique-positionen.

Rams’ all-pro DT Aaron Donald er ligesom sidste år ikke dukket op til OTA’s. Han ønsker jo som bekendt en ny kontrakt. Det bliver spændende at se, om han også i år laver en regulær hold out, når den obligatoriske del af off-season-programmet starter.

(Image: DT Jarrod Clements – credit: http://fightingillini.com/galleries/?image=45358)

Comments are closed.