Aktuel skadessituation

Aktuel skadessituation

Her ved begyndelsen af de årlige Organized Team Activities får man også traditionelt årets første opdateringer på skadesfronten. Da der ikke foreligger de samme krav om gennemsigtighed i offseason, som der gør når den regulære sæson går igang, er meldingerne dog ofte ikke specielt detaljerede, og man må ofte nøjes med spekulationer, antydninger og andenhånds øjenvidneberetninger fra træningsbanerne. Head coach Sean McVay delte dog noget information på gårsdagens pressemøde, som jeg gengiver i pindeform herunder. Følg i øvrigt siden her løbende, som vil være så opdateret som muligt.

  • Rookie OLB Ogbonnia Okoronkwo har brækket sin fod og er blevet opereret i sidste uge. Han ventes klar i løbet af training camp, men det er et hårdt slag for Okoronkwo, der nu alt andet lige kommer bagud i kampen om rollerne på depth charten.
  • Greg Zuerlein er på vej tilbage fra en alvorlig diskusprolaps. Han er også blevet opereret og sparker stadig ikke. Genoptræningen går dog planmæssigt, mens Zuerlein arbejder med trænerne på sidelinjen og i styrkelokalet.
  • DE Dominique Easley er også i gang med genoptræningen efter sin knæskade og deltager heller ikke endnu i hold-øvelserne.
  • OLB Matt Longacre, som kan få en stor rolle som pass rusher i år, genoptræner efter en operation i ryggen.
  • ILB Mark Barron er blevet opereret for “et par forskellige ting” her i offseason og forventes ikke klar før training camp. Det giver mere tid på træningsbanen til den primære backup ILB Cory Littleton samt nogle af de nye unge spillere, som Rams har hentet til gennem free agency og draft.
  • Efter eget udsagn led WR Josh Reynolds en skulderskade i playoff-nederlaget til Falcons, og blev opereret umiddelbart efter. Han er næsten oppe på fuld styrke igen og forventes i hvert fald helt klar til training camp.
  • CB Kevin Peterson er ifølge flere observationer også i gang med genoptræning, men der er ingen informationer om, hvilken skade det drejer sig om.

(Image: ILB Mark Barron (26) – credit: Jeff Lewis / Rams)

Comments are closed.