Startende RG Jamon Brown suspenderet

Startende RG Jamon Brown suspenderet

På denne tid af året – her midt i sommerpausen – er det sjældent gode nyheder, der kommer fra de forskellige hold. Det er heller ikke tilfældet i dag i Los Angeles. Rams’ startende RG Jamon Brown må begynde sin fjerde NFL-sæson som tilskuer hjemme på sofaen, da han netop er blevet suspenderet i to kampe for at forbryde sig mod ligaens misbrugspolitik…

Det er så torske dumt og ekstremt egoistisk gjort af Brown. Kontinuitet på den offensive linje er afgørende, og Rams ville have haft gavn af at starte sæsonen med alle fem startere fra sidste år. Brown går altså glip af kampen mod Raiders i uge 1 og den vigtige divisionskamp mod Cardinals i uge 2… Heldigvis er der blot tale om to kampe, og Brown kan vende tilbage til opgøret mod Chargers i spilleuge 3.

[Opdatering 04.07.18]

Ifølge Brown selv begik han den pågældende fejl for 18 måneder siden.

(Featured image: RG Jamon Brown (68) – credit: therams.com)

Comments are closed.