Kontraktforlængelse til WR Brandin Cooks

Kontraktforlængelse til WR Brandin Cooks

Den 24 årige receiver, Brandin Cooks, har forlænget sin kontrakt med Los Angeles Rams med yderligere fem år, og er således under kontrakt til og med sæsonen 2023. Rams tradede sig til Cooks i starten af april, men han kom til L.A. fra New England Patriots med blot et enkelt år tilbage af sin rookie-kontrakt. Han har imponeret siden han kom til holdet, og det har hele tiden været målet at signe ham long term. Det er nu lykkes, og dermed undgår Cooks at lide samme skæbne som sidste års tilføjelse på receiver-positionen, Sammy Watkins – som jo blot fik et enkelt år i hornene. Kontrakten lyder efter sigende på $81M over de fem år (ca. samme gennemsnitsløn pr. år som Watkins fik hos Chiefs). Hvordan kontrakten ellers er skruet sammen mht. eksempelvis de garanterede løn-dollars, er endnu ikke officielt.

Mens Rams har fokuseret på Cooks, har de til gengæld ikke formået at forlænge med FS Lamarcus Joyner inden deadline. Han må derfor spille sæsonen 2018 på franchise tagget og kan altså meget muligt gå ind i sin sidste sæson som Rams-spiller.

Der er heller ikke rigtig noget nyt omkring DL Aaron Donald‘s kontraktsituation, omend Donald selv angiveligt skulle have givet udtryk for, at han forventer en ny kontrakt inden training camp.

Rams begynder årets training camp torsdag d. 26. juli.

(Featured image: WR Brandin Cooks (12) – credit: www.therams.com)

Comments are closed.