HB Larry Rose tilbage til sidste preseasonkamp

HB Larry Rose tilbage til sidste preseasonkamp

HB Larry Rose III (billedet) tilbragte tidligere i denne offseason en måneds tid hos Rams, da holdet hentede den undraftede rookie off waivers fra Titans midt i maj. Nu er Rose så hentet tilbage. Det bliver dog temmelig sikkert blot for en kort bemærkning, men fordi Rams under fjerde og sidste preseasonkamp kommer til at spare de fleste spillere, som er sikre på en rosterplads – og da HB Justin Davis stadig er småskadet – får Rose altså natten til fredag alletiders mulighed for at vise sig frem for hele ligaen inden den helt store cut-day på lørdag. Her skal alle 32 hold jo barbere deres roster ned fra 90 til de tilladte 53.

Følg transaktionerne løbende på siden her.

(Featured image: HB Larry Rose III – credit: nmstatesports.com)

Comments are closed.