Rams er nået til enighed med DT Aaron Donald… Endelig!

Rams er nået til enighed med DT Aaron Donald… Endelig!

Dagen efter L.A. Rams’ sidste preseasonkamp frem mod 2018-sæsonen skete dét vi alle utålmodigt har ventet på de sidste par offseasons: Rams er endelig blevet enige med deres helt store superstjerne, DT Aaron Donald, om den rekordstore kontraktforlængelse, som han uden tvivl har fortjent. Rams har dermed sikret sig Aaron Donalds tjeneste de næste syv år (til og med 2024), og Donald er til gengæld blevet den bedst betalte defensive spiller i historien med en aftale på hele $135 mio., hvoraf de $86,892 mio. er garanterede. Det var på tide, og det var da også i sidste øjeblik, men Donald kan nu rapportere til Los Angeles, skrive under, og så være klar til kamp allerede her i første spilleuge mandag d. 10 sep. mod Oakland Raiders.

Her kan du finde et godt link til et breakdown af kontrakten år for år: ProFootballTalk.

For mig er analysen simpel: Det er selvfølgelig en heftig kontrakt, men de $22,5 mio. i gennemsnit pr. år ligger omkring det, man kunne forvente – hvilket er $3,5 mio. mere pr. år, end Von Miller fik for et par sæsoner siden af Denver Broncos (kilde). Vil man holde fast i ligaens bedste defensive spiller – og belønne ham for sine præstationer indtil nu – må man punge ud. Det har Rams gjort nu, og HURRA for det!

GO RAMS!

Comments are closed.