CB Aqib Talib på IR – kan vende tilbage om 8 uger

CB Aqib Talib på IR – kan vende tilbage om 8 uger

En af offseasons vigtigste tilføjelser til rosteren, CB Aqib Talib, led en såkaldt high ankle sprain i sejren over Chargers i søndags. Den krævede desværre en operation, og Talib er dermed blevet placeret på injured reserve. Man håber og forventer dog, at Talib kan vende tilbage senere på sæsonen – men altså ikke før der er gået minimum otte uger… Det er naturligvis et stort tab, når en spiller af Talibs kaliber må undværes. Ikke nok med dét så udgik Rams’ anden startende corner, Marcus Peters, også i søndagens. Han var dog mere heldig og er blot day-to-day med en calf strain. Men bliver han heller ikke klar til kampen mod Vikings allerede her natten til fredag, lægger det et voldsomt pres på især CBs Sam Shields og Troy Hill, som så forventes at skulle træde i deres sted og supplere Nickell Robey-Coleman.

Rams har som erstatning for Talib på rosteren forfremmet CB Dominique Hatfield fra practice squad.

(Featured image: CB Aqib Talib (21) – credit: Jevone Moore / imago)

Comments are closed.