K Sam Ficken fyret

K Sam Ficken fyret

K Sam Ficken, erstatningen for K Greg Zuerlein, fik blot to kampe i hornene i denne omgang, da han nu er blevet cuttet. Han spillede simpelthen ikke godt nok og missede bl.a. to ud af tre spark fra henholdsvis 28 og 46 yards. Der er en lille chance for, at Zuerlein kan vende tilbage allerede på søndag mod Seahawks, og ellers ventes Rams at signe en anden veteran kicker. Tidligere Chiefs/Bears K Cairo Santos har i følge twitter-rygterne været til try-out i Los Angeles sammen med tidligere Redskins/Vikings kicker Kai Forbath.

Opdateret: Cairo Santos blev signet. Andre roster moves her til aften indbefatter at OLB Carlos Thompson er blevet fritstillet fra IR med en injury settlement. DE Marcus Martin er fritstillet fra practice squad, mens EDGE Ja’Von Rolland-Jones og CB Linden Stephens er blevet signed til practice squad.

I andre roster nyheder er OLB Dominique Easley desværre nok en gang blevet placeret på injured reserve med knæproblemer… Han er blevet opereret i det selvsamme knæ, som han overrev sin ACL i sidste år…

(Feature image: K Sam Ficken (5) – credit: AP Photo)

Comments are closed.