CB Darious Williams og OT Rick Leonard til Rams

CB Darious Williams og OT Rick Leonard til Rams

Los Angeles Rams har i ugens løb tilføjet CB Darious Williams (billedet) og OT Rick Leonard til henholdsvis 53-mands rosteren og practice squad.

Williams (5’9”, 187lbs) er hentet til rosteren off waivers fra Baltimore Ravens. Han spillede college hos UAB og kom til Ravens som undrafted free agent rookie efter draften. Williams fik spilletid i tre kampe for Ravens i denne sæson, primært som special teamer.

Leonard (6’7”, 311lbs) er blevet hentet til Rams’ practice squad efter at være blevet fritstillet fra New Orleans Saints’ practice squad. Han blev faktisk draftet allerede i fjerde runde af dette års draft, men klarede ikke cuttet hos Saints, som dog bragte ham tilbage på deres practice squad. Her overlevede han dog blot knap fem uger. Leonard udfylder et hul på practice squad, efter at OG Evan Boehm er blevet “hugget” af Colts til deres aktive roster.

(Featured image: CB Darious Williams – credit: James Acomb Photography)

Comments are closed.