Gurley og Donald kåret som månedens spillere for oktober

Gurley og Donald kåret som månedens spillere for oktober

En fantastisk oktober for L.A. Rams er nu overført til historiebøgerne, og månedens spillere er blevet kåret – heriblandt hele to Rams-spillere: HB Todd Gurley blev NFC Offensive Player of the Month, og DT Aaron Donald blev NFC Defensive Player of the Month!

Gurleys oktober måned bestod af ni total touchdowns (syv rushing og to receiving), 462 rushing yards og 157 receiving yards. Donalds oktober bestod af hele otte sacks – hvilket ville være et godt antal for en almindelig god interior defensive lineman over en hel sæson! Derudover havde Donald 17 tacklinger og en forced fumble. De to er simpelthen bare dominerende på deres respektive positioner lige nu, og udnævnelserne er fuldt fortjent!

Stort tillykke til dem begge!!

GO RAMS!

Comments are closed.