CB Aqib Talib aktiveret fra IR/Return

CB Aqib Talib aktiveret fra IR/Return

CB Aqib Talib er her i ugens løb blevet aktiveret fra injured reserve og vender allerede i denne uge tilbage på banen til kampen mod Lions. Talib har været ude siden uge tre med en ankelskade, som krævede operation. Han har været hårdt savnet og kan blive en vigtig brik i playoffs som en klar forstærkning af Rams’ secondary, som i Talibs fravær har haft det svært i perioder. Med Talib tilbage kan CB Marcus Peters nu vende tilbage til den lidt mere frie rolle, som passer ham meget bedre, hvor han ikke skal have ansvaret for opdækningen af modstandernes bedste receiver.

Med skadens karaktér taget i betragtning er det ret hurtigt, at Talib er kommet tilbage. Vi får se, hvor meget spilletid Talib får her i sin første kamp tilbage, men jeg håber, at man vil være forsigtig med ham, og at han ikke er kommet tilbage for tidligt, så han risikerer at skaden bryder op igen.

For at gøre plads til Talib på den aktive roster, har Rams sagt farvel til WR Nick Williams.

(Featured image: CB Aqib Talib (21) – source)

Comments are closed.