OG Jamil Demby tilbage i folden

OG Jamil Demby tilbage i folden

Offensive guard Jamil Demby blev draftet af Rams i sjette runde af årets draft, og han havde en rigtig fin training camp og preseason i hornene. I september måned blev han dog waived for at gøre plads på den aktive roster til Aaron Donald. Det lykkes ikke at holde på ham via practice squad, da Detroit Lions slog til og signede ham off waivers. Nu er Demby dog tilbage i L.A.! Rams havde en ledig plads på rosteren efter skaden til CB Dominique Hatfield, så man har benyttet lejligheden til at forstærke dybden på en ekstremt tynd offensiv linje med et velkendt ansigt. Demby er signet til den aktive roster fra Detroits practice squad.

Det er en rigtig fornuftig tilføjelse til rosteren. Ikke alene imponerede Demby under preseason-kampene, men Rams fandt jo i sidste uge også for alvor ud af, hvor sårbart det er blot at have syv linjemænd på rosteren, da både C John Sullivan og LG Rodger Saffold kortvarigt måtte udgå med skader. Sullivan og Saffold kom tilbage igen og er ikke i fare for at misse søndagens kamp – men nu har man da en ekstra sikkerhed i tilfælde af, at noget lignende skulle ske.

(Featured Image: OG Jamil Demby (64) – credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.