WR Pharoh Cooper cuttet; HB C.J. Anderson hentet til

WR Pharoh Cooper cuttet; HB C.J. Anderson hentet til

Rams har lidt overraskende cuttet WR Pharoh Cooper, som har været en del af rosteren siden 2016, hvor han blev valgt i fjerde runde. Cooper har aldrig slået igennem på receiverpositionen, men han har til gengæld været en dygtig returner for Rams, og blev sidste år valgt til Pro Bowl. Cooper havde dog en uheldig rolle i playoff-nederlaget til Falcons sidste år, hvor han fumblede et return på et yderst kritisk tidspunkt. I denne sæsons første kamp led Cooper en ankelskade, som holdt ham ude til uge 11. Efter hans tilbagevenden har Cooper blot returneret kick-offs. De nye kickoff-regler gør det lidt mindre vigtigt med returneren – og S Blake Countess som kick returner og WR JoJo Natson som punt returner har mestendels gjort det rigtig fint i Coopers fravær.

Cooper blev altså undværlig, da Rams skulle skabe plads på rosteren. HB Todd Gurley og HB Justin Davis døjer nemlig med små-skader: Gurley har en inflammation i det en knæ, som, selvom han forventes at spille på søndag, nok vil påvirke ham de næste par uger, og Davis har fået en skade i skulderen. De er begge day-to-day, og med HB Malcolm Brown på IR er runningbackpositionen pludselig meget tynd med blot rookie HB John Kelly tilbage som eneste raske spiller på depth chart’en. Derfor blev man nødt til at kigge sig om efter forstærkning til positionen. Man har således signet veteranen C.J. Anderson til den aktive roster. Anderson startede sine fem første sæsoner hos Denver Broncos, hvor han gennem årene har været ganske succesfuld. Anderson blev dog released i april, og signede i første omgang med Carolina Panthers, for hvem han spillede ni kampe her i 2018 – uden dog at blive involveret særlig meget. Anderson blev derpå fritstillet sidst i november og tilbragte efterfølgende en lille uges tid hos Oakland Raiders. Anderson er en god tilføjelse som en erfaren tidligere starter i ligaen, som kan lidt af hvert: løbe hårdt med bolden, gribe den ud af back-field og blokere på kastedowns. Anderson er altså en god sikkerhed, hvis Gurley og/eller Davis går glip af spilletid.

Pharoh Cooper er efterfølgende blevet claimed af Arizona Cardinals, som Rams netop skal spille mod søndag aften…

HB C.J. Anderson (image credit: Getty Images)

(Featured image: WR Pharoh Cooper (10) – credit: Sean M. Haffey / Getty Images)

Comments are closed.