With the 169th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 169th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

OT DAVID EDWARDS, WISCONSIN!


Med det 31. valg i femte runde valgte Rams endnu noget hjælp og dybde til den offensive linje. David Edwards (6’6”, 308lbs) fra Wisconsin har spillet quarterback i high school og startede sin college-karriere som tight end, så han er stadig teknisk noget rå som offensiv linjemand. Men han er atletisk og nasty i løbespillet og har et stort potentiale. Edwards skal dog tilføje noget vægt og styrke i den professionelle liga.

Edwards spillede udelukkende right tackle hos Wisconsin Badgers, hvor også vores Robert Havenstein kommer fra. Er ikke umiddelbart positionsfleksibel, så han kommer, i hvert fald til at begynde med, til at være backup for Havenstein. Ifølge Vincent Bosignore på twitter kæmpede Edwards med en skulderskade sidste sæson, som påvirkede spillet på banen, hvorfor han måske ikke viste den udvikling, man havde forventet (link).

David Edwards highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.