With the 134th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 134th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

DT GREG GAINES, WASHINGTON!


Henrik Sørensens kommentar ovre på facebook-siden

På tredjedagen tradede Rams endnu engang med Patriots. Rams byttede to femterundevalg for at komme ind i bunden af fjerde runde, hvor de valgte den store nose tackle Greg Gaines (6’1”, 312lbs) fra college-holdet Washington Huskies. Rams fik også et sent syvenderundevalg gennem byttehandlen. Gaines er en lokal knægt, som oprindeligt er fra Orange County, Californien.

Gaines er en stor og bom-stærk gut, men han skal også fylde nogle store sko, da hans bedste fit er som nose tackle. Der er som bekendt et stort ledigt hul på rosteren, som skal udfyldes efter Ndamukong Suh.

Gaines er en god run-stopper, som i 2018 også har udviklet sit pass-rush væsentligt. Der er stadig plads til forbedring, men Gaines får nu en allertiders mulighed for at suge viden til sig fra den allerbedste. Han har efter sigende en helt utrolig motor, er tough og brager bare derudaf på alle spil.

Fornuftigt valg!

Greg Gaines highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.