With the 97th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 97th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

OT BOBBY EVANS, OKLAHOMA!


Rams slutter deres tredje runde af med at trade op til pick nr. 34 for at vælge den store OT Bobby Evans (6’4”, 312lbs). Rams styrker dermed dybden på en tynd offensiv linje, hvor den alsidige Evans formentlig vil kunne begynde karrieren som backup på alle fire tackle- og guard-positioner. Evans har i bedste fald mulighed for at udvikle sig til den potentielle afløser for LT Andrew Whitworth, når han en gang går på pension. Men han er i konkurrence med Joe Noteboom, som Rams draftede sidste år. Noteboom starter dog som left guard i år.

GM Les Snead og co. har nu højst usædvanligt valgt fire juniorer i denne draft indtil videre.

Bobby Evans highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.