With the 70th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 70th pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

HB DARRELL HENDERSON, MEMPHIS!


Los Angeles Rams har tradet op i tredje runde og har med pick nummer seks valgt HB Darrell Henderson (5’8”, 208lbs) – en eksplosiv playmaker fra Memphis Tigers.

Henderson er ikke særlig stor, men han er en dynamisk one-cut runningback med masser af fart i stængerne. Han kunne præstere et sindssygt gennemsnit i college i 2017 og ’18 på 8,9 yards pr. løb, og så griber han også bolden rigtig godt.

Han kan dog ifølge visse rapporter forbedre sit overblik og sin power når han løber, og han skal arbejde på sin pass protection. Men Henderson er altså en uovertruffen playmaker. I 2018 alene havde han således 43 carries på over 15 yards og hele 11 lange touchdowns på 54 yards og derover! Han endte 2018 med 1909 rushing yards og 22 TDs.

Henderson bliver sandsynligvis en third down-/change-of-pace back til at aflaste Todd Gurley. HC Sean McVay har lige siden han blev ansat ledt efter en back med Hendersons unikke skill-set. Man forsøgte sig i McVays første år med tilføjelsen af Lance Dunbar – han blev dog skadet i training camp og nåede aldrig at skabe sig en rolle hos Rams. Hendersons eksplosive playmaking-abilities passer godt ind i systemet og vil give trænerstaben nogle flere muligheder for at være lidt mere kreative med formationerne og personellet. Men at vælge en runningback så relativt højt, når man i forvejen har ligaens bedst betalte runningback på blot 24 år, kan ikke undgå at puste til bekymringerne omkring Todd Gurleys knæ og hans effektivitet fremadrettet… Man kan håbe på, at en sådan tilføjelse netop er med til at forlænge Gurleys karriere og sikre, at han fortsat vil kunne spille på det høje niveau, vi er blevet vant til.

Darrell Henderson highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.