With the 251st pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

With the 251st pick in the 2019 NFL Draft, the Los Angeles Rams select…

LB DAKOTA ALLEN, TEXAS TECH!


Med deres sidste pick i 2019-draften valgte Los Angeles Rams inside linebacker Dakota Allen (6’1”, 232lbs). Allen har haft lidt problemer med loven, og har derfor spillet på East Mississippi Community College i 2016, mens hans sag blev afgjort, og Allen var i den forbindelse med i Netflix-serien “Last Chance U”. Anklagerne om hjemmerøveri og tyveri af våben blev dog i sidste ende droppet, og Allen kunne vende tilbage til Texas Tech i 2017.

Allen er atletisk, tough og har gode ledelsesevner – men mangler en del i form af speed og instinkter som inside linebacker. Han har dog bestemt potentialet til at kunne tilkæmpe sig en rolle på special teams.

Dakota Allen highlights:

GO RAMS!

(Featured image credit: @RamsNFL / Twitter)

Comments are closed.