NFC Offensive Player of the Week

NFC Offensive Player of the Week

QB Jared Goff er blevet anerkendt med prisen for ugens offensive spiller i NFC efter sin flotte præstation i sejren over Cardinals i søndags. Her completede han 32 af 43 kast for 424 yards og to touchdowns til en rating på 120,7.

Goff frustrerer dog i denne sæson med sit svingende spil, hvor han den ene uge kan ligne en rookie, der ikke hører til, hvorefter han ugen efter viser Pro Bowl-takter. Desværre har vi set mest af det første i denne sæson. Det er på ingen måde Goffs skyld alene: den offensive linje, et problematisk løbespil og periodevis ringe spilkald af head coach Sean McVay har deres del af ansvaret. Men med tanke på Goffs spil sidste år – og hans ikke uanseelige løn – forventer vi med rette bedre.

Spillet i sidste uge lignede det, som vi så hurtigt var blevet vant til fra Goff. Ikke overraskende hænger præstationen unægteligt sammen med et længe ventet fornyet fokus fra McVay på at få HB Todd Gurley mere involveret. Hvorfor det har taget så længe, må guderne vide…! Dette citat er meget rammende: 

Stort tillykke til Jared Goff i hvert fald! Mere af dét, tak!

GO RAMS!

(Image: QB Jared Goff (16) – credit: Christian Petersen / Getty Images)

Comments are closed.