Preview Week 12: Rams vs. Ravens

Preview Week 12: Rams vs. Ravens

Her er ugens skadesrapport frem mod det helt vildt spændende Monday Night opgør mellem Los Angeles Rams (6-4) og Baltimore Ravens (8-2) hjemme i The Coliseum.

WR Brandin Cooks ser ud til at være tilbage for Los Angeles efter den hjernerystelse, han led i de første minutter af kampen mod Bengals i London. Det var den fjerde hjernerystelse på under to år for Cooks. Siden London er han blevet lægeundersøgt nærmere, da man er i tvivl om, hvorfor Cooks igen og igen pådrager sig disse mindre hjernerystelser, hvorfra symptomerne dog hurtigt fortager sig. WR Robert Woods var jo overraskende også fraværende fra sidste uges kamp mod Bears pga. noget akut familiemæssigt, han skulle tage hånd om. Han har trænet med holdet det meste af ugen, men det er ifølge head coach Sean McVay ikke 100% sikkert, at han er klar til kamp i denne uge. RT Rob Havenstein og CB Darious Williams må igen se på fra sidelinjen. De er begge dømt ude endnu en uge. OT Bobby Evans gjorde det jo okay i sin første kamp som erstatning for Havenstein i sidste uge. Men man havde også i sin gameplan en stor vægt på løbespillet. Hvordan klarer linjen sig, hvis Rams i højere grad føler sig tvunget til at kaste bolden mod Ravens? P Johnny Hekker og WR Josh Reynolds har været syge i ugens løb, men er blevet raske igen. LB Natrez Patrick er til gengæld lige blevet syg og er derfor questionable

For Ravens er det sandsynligvis nok blot DT Michael Pierce som risikerer at gå glip af opgøret mod Rams. Ravens har i det hele taget været forskånet de alvorlige skader til nøglespillere i år.

Ravens er rigtig stærke i år bag den ultra-dynamiske playmaker Lamar Jackson på quarterbackpositionen = 2019-versionen af Mike Vick. De bliver uden tvivl en meget stor udfordring for et Rams-mandskab, som i år må kæmpe hårdt for at holde liv i slutspilsdrømmene ovenpå sidste sæsons Super Bowl-deltagelse.

I får ingen “rigtig” optaktsartikel herfra i denne uge pga. familiens kommende flytning. Det skal I heller ikke forvente de næste par uger. Jeg skal dog nok være klar med eventuelle korte nyheder, skadesopdateringer og lignende på facebook og twitter, ligesom eksempelvis rostersiden og listen med transaktioner fortsat vil være fuldt opdaterede her på bloggen.

Skulle en af jer få lyst til at give et bud på en optaktsartikel her i de kommende uger, skal I være så velkomne til at give det et skud! Bare send den til mig på mail eller i en privat-besked i rimelig god tid. Der er ingen krav til længde, form eller indhold, og jeg skal nok få tid til at redigere, rette til og udgive indlægget på de forskellige sociale platforme.

GO RAMS!

Comments are closed.