Ny ST-koordinator og RB-coach

Ny ST-koordinator og RB-coach

Ud over at ansætte Kevin O’Connell som ny offensiv koordinator og Brandon Staley som ny defensiv koordinator, har Sean McVay også bragt John Bonamego (56) ind som erstatning for John Fassel i rollen som ny Special Teams koordinator. Det vil alt andet lige blive en stor omvæltning for en enhed, som jo har været under Fassels ledelse siden 2012; altså i al den tid både K Greg Zuerlein og P Johnny Hekker har været en del af holdet og i otte ud af long snapper Jake McQuaides ni aktive sæsoner. Fassel var yderst vellidt og respekteret af spillere såvel som fansene, og de sko bliver svære at udfylde for den nye mand.

Bonamego har senest fungeret i samme rolle hos Detroit Lions, og han har også været omkring Jaguars, Packers, Saints og Dolphins, inden han prøvede kræfter som head coach på college-niveau hos Central Michigan fra 2015-2018.

Se præsentationspressemødet af de tre nye koordinatorer her:

Ligesom Fassel overlevede RB coach Skip Peete også regime-skiftet fra Jeff Fisher til McVay. Men efter den skuffende 2019-sæson, hvor holdet ikke formåede at leve op til forventningerne, har McVay altså også her valgt at ryste posen og gå i en anden retning fremadrettet. Rams har som erstatning hentet den bare 33-årige Thomas Brown til holdet i den rolle. Brown har tidligere selv fungeret som ganske god runningback i college for Georgia Bulldogs og blev efterfølgende valgt i sjette runde af 2008-draften af Atlanta Falcons. Han blev dog skadet i preseason og røg på injured reserve. Heller ikke i året efter, hos Cleveland Browns, blev det noget spilletid. Som coach har Brown dog været ganske succesfuld, hvor han har samlet erfaring hos Chattanooga, Marshall, Wisconsin, Georgia, University of Miami og senest University of South Carolina.

Der er også sket flere andre små justeringer af ansvarsområder for nogle af de eksisterende coaches og assistenter, og nye er bragt ind i nogle af de mindre roller. Og så mangler man stadig at finde en erstatning for strength and conditioning coach Ted Rath, som har skiftet L.A. ud med Philadelphia.

Primære kilder: latimes.com og therams.com

(Featured image: Ny Special Teams koordinator John Bonamego – credit: Gregory Shamus / Getty Images)

Comments are closed.