Free Safety Eric Weddle går på pension

Free Safety Eric Weddle går på pension

Før følelserne kommer lidt på afstand, så jeg forhåbentlig kan sætte lidt flere ord på denne offseasons, for mig i hvert fald, sørgeligste nyhed om, at Rams har fritstillet en af mine absolut yndlingsspillere, HB Todd Gurley, vil jeg starte med at udgive en lille artikelserie med kort nyt om al Rams’ free agent aktivitet indtil videre.

Offseason startede med nyheden om, at Rams’ FS Eric Weddle d. 6. februar valgte at indstille karrieren efter 13 sæsoner. Det var den første brik til at falde i en offseason, hvor Los Angeles Rams skal forsøge at rejse sig efter en skuffende sæson med svære Super Bowl-tømmermænd, samtidig med at man har skiftet ud på samtlige koordinator-funktioner og skal håndtere en svær økonomisk situation med meget begrænset spillerum. Derudover har man intet førsterunde-draftvalg, men skal stadig forsøge at følge med de tre divisionsmodstandere i NFC West, som hver især forstærker sig. Rams står endvidere over for en stor re-branding med introduktion af nye logoer og uniformer inden åbningen af deres nye hjemmebane, SoFi Stadium – så der bliver rigeligt at navigere i for både front office, coaches, journalister og fans, inden sæsonen skydes i gang til september.

Eric Weddle fik blot en enkelt sæson i hornene. Man hentede den stærke safety til L.A. i marts 2019 på en to-årig kontrakt til en værdi af $10.502.050, og Weddle havde da også et ganske udmærket år med 108 total tackles og fire deflections. Hans intensitet, erfaring og lederskab var tydelige på banen, men han var ved at blive gammel og havde det til tider svært i pursuit. Unge kræfter venter i kulisserne, og det var da også hans rolle som mentor for unge Taylor Rapp, som i sidste ende nok har betydet mere end selve spillet på banen.

Weddles karrierestop tilbagefører ca. $4.75 mio. til den hårdt trængte cap.

LARams.dk ønsker Weddle tillykke med en flot karriere og takker ham for hans tid i hornene! \m/

GO RAMS!

(Image: S Eric Weddle (32) – credit: Sean M. Haffey / Getty Images)  

Comments are closed.