KR JoJo Natson waived

KR JoJo Natson waived

WR og returner JoJo Natson stod til at blive restricted free agent, men d. 10. marts valgte Rams at waive ham i stedet. Natson har haft rollen som primær returner de sidste to sæsoner – dog uden at imponere. Natson bidrog heller ikke som receiver, så dette er bestemt ikke en dårlig beslutning. Rams skulle kunne finde en anden og bedre løsning. Udfylder man funktionen med nuværende spillere, er WR Nsimba Webster en mulighed. Han overtog for Natson sidst på sæsonen, da Natson blev skadet, og gjorde det i hvert fald ikke ringere end ham. Samtidig har Webster mere at byde på som backup wide receiver.

Natson fortsætter karrieren hos Cleveland Browns.

LARams.dk ønsker ham held og lykke og takker ham for indsatsen i hornene!

(Image: WR/KR JoJo Natson (19) – source)

Comments are closed.