Free Agent ILB Cory Littleton til Las Vegas

Free Agent ILB Cory Littleton til Las Vegas

Det var aldrig realistisk, at Rams kunne holde på alle deres dyre free agents på defensiven, men jeg havde håbet, at man trods alt kunne finde pengene til at holde fast i den startende ILB Cory Littleton.

Littleton kom til Rams som undrafted free agent i 2016 og tilkæmpede sig i training camp og preseason ganske overraskende en plads på holdet – især i kraft af sine evner og villighed til at bidrage på special teams. Littleton har så gennem årene udviklet sig gevaldigt, og han har de seneste par sæsoner fungeret som holdets startende ILB og ‘forsvarets general’. Et godt eksempel på et af de hjemmedyrkede talenter, som er så vigtige for et NFL-mandskab.

Det lykkedes desværre ikke at holde fast i Littleton… Las Vegas Raiders tilbød ham en kontrakt på 3 år til op mod $36 mio., og de får altså en rigtig dygtig og ung linebacker for pengene, som har stået for en del highlights i sin tid i hornene. Han ender med i alt 315 total tackles, 20 for loss, 26 deflections, seks interceptions, ét touchdown, tre forced fumbles og fire fumble recoveries for Rams og blev ganske fortjent valgt til Pro Bowl efter 2018-sæsonen.

Littleton vil blive savnet og efterlader sig et stort hul midt i forsvaret frem mod årets draft.

LARams.dk ønsker Littleton held og lykke fremover og takker ham for hans tid i hornene!

(Image: ILB Cory Littleton (58) – credit: Marcio Jose Sanchez / AP Photo)

Comments are closed.