L.A. Rams siger farvel til NRC

L.A. Rams siger farvel til NRC

Endnu en fast mand på forsvaret er på vej væk, da Rams har valgt ikke at benytte sig af en $4,5 mio. option for 2020 i slot-corner Nickell Robey-Colemans kontrakt. Han er dermed unrestricted free agent.

Robey-Coleman har gjort det godt for Rams, siden han blev hentet til fra Bills som free agent i 2017. Dog havde han ikke sin bedste sæson i 2019. Det blev til 122 total tackles, 9 for loss, 20 deflections, tre interceptions, tre forced fumbles og en fumble recovery gennem tre sæsoner for Rams. NRC vil dog af Rams-fans (samt ikke mindst af Saints-fans!) mest af alt blive husket for sit kontroversielle pass breakup (som burde have været kaldt som pass interference) i NFC-finalen mod New Orleans frem mod Super Bowl LIII.

LARams.dk ønsker Robey-Coleman held og lykke fremover og takker ham for indsatsen i hornene!

(Image: CB Nickell Robey-Coleman (23) – credit: Hiro Ueno / www.therams.com)

Comments are closed.