TE Johnny Mundt og C Coleman Shelton tendered

TE Johnny Mundt og C Coleman Shelton tendered

Los Angeles Rams har tendered et par af deres egne exclusive rights free agents, som holdet gerne vil beholde fremadrettet. Det drejer sig om TE Johnny Mundt og C Coleman Shelton.

Mundt kom til rosteren i 2017 som undrafted free agent, og han fik en del spilletid i 2019 som backup og tredjemand på TE-positionen. Mundt er især en effektiv runblocker og en vigtig mand på special teams.

Shelton er en backup center og guard, som Rams hentede til holdet i september 2019, efter at han var blevet fritstillet fra divisionsrivalerne Arizona Cardinals. I sin rookie-sæson var han omkring Whiners’ og Cardinals’ practice squads. Shelton går ind i sin tredje sæson.

(Image: TE Johnny Mundt (82) – credit: www.therams.dk)

Comments are closed.