Rams re-sign Free Agent DL Michael Brockers

Rams re-sign Free Agent DL Michael Brockers

[Denne artikel er opdateret 28.03.20]

DL Michael Brockers var ellers blevet tilbudt en free agent kontrakt af Baltimore Ravens, men betænkeligheder over hans ankel fik aftalen til at falde igennem. Rams har derfor hentet Brockers hjem til L.A. på en treårig aftale til en værdi af max. $31,5 mio.

Selvom kontrakten umiddelbart ser stor ud, er der angiveligt tale om, at blot $7,5 mio. af de mange millioner er garanterede. Hvis det er sandt, vil Brockers altså kunne cuttes næste år uden økonomiske konsekvenser – det vil sige, at der reelt er tale om en ét-årig aftale.

Brockers kom til daværende St. Louis Rams som et R1P14-valg i 2012-draften. Selvom Brockers har stået i skyggen af DT Aaron Donald, har han været rigtig solid for Rams med sin alsidighed og sine åbenlyse evner som run-defender. Brockers kan spille de traditionelle 4-3 DT-positioner samt NT og DE i et 3-4-scheme. Gennem sine otte sæsoner og 123 kampe for Rams i henholdsvis St. Louis og L.A. (121 fra start) har han indtil videre skrabet 344 total tackles sammen plus 23 sacks, 9 deflections, to forced fumbles og én fumble recovery.

LARams.dk siger velkommen tilbage i hornene til ‘Big Brock’!

Opdatering d. 08.04.20:

(kilde: theramswire.usatoday.com)

GO RAMS!

(Image: DL Michael Brockers (90) – credit: www.therams.com)

Comments are closed.