Free Agent OL Austin Blythe re-signed

Free Agent OL Austin Blythe re-signed

I denne serie af free agency recaps er vi nu endelig igang med at kigge på nogle af de spillere, som Rams har hentet til holdet. Free agent OL Austin Blythe har skrevet under på en ét-årig kontrakt og vender dermed tilbage i hornene!

Blythe blev draftet af Indianapolis Colts i syvende runde af 2016-draften og kom til Rams som backup i offseason året efter. Til 2018-sæsonen begyndte han sæsonen som erstatning for den suspenderede daværende starter Jamon Brown, men han tilkæmpede han sig på baggrund af sit overraskende fine spil starterollen på RG-positionen resten af sæsonen.

I 2019 var han en del af en offensiv linje, som havde det rigtig svært pga. to nye startere og en mængde skader, som umuliggjorde den ellers så vigtige kontinuitet. Han startede sæsonen på sin faste plads på RG-positionen, men han måtte træde ind i jobbet som startende center i tiende spilleuge, da Brian Allen udgik for sæsonen med en alvorlig knæskade. Blythe gjorde det faktisk rigtig godt på center-positionen, og han var en stor del af årsagen til, at den offensive linje endelig begyndte at vise bedre takter sidst på sæsonen. Om han fortsætter som center i 2020, eller rykker tilbage på RG, er stadig uafklaret, men med hans alsidighed er han en vigtig spiller at have tilbage på linjen.

GO RAMS!

(Image: OL Austin Blythe (66) – credit: www.therams.com)

Comments are closed.