LT Andrew Whitworth fortsætter karrieren hos Rams

LT Andrew Whitworth fortsætter karrieren hos Rams

En rigtig glædelig nyhed i denne svære free agent periode for Rams er, at man ikke skal ud at finde en ny starter på den så afgørende left tackle position til 2020. 38-årige Andrew Whitworth fortsætter sin glorværdige karriere i hornene!

‘Big Whit’ har underskrevet en ny tre-årig aftale til en værdi af $30 mio. (op mod $37,5 mio. med $12,5 mio. garanteret) (kilde). Whitworth var ikke helt så effektiv i 2019, som vi er vant til at se ham. Men at have ham tilbage som anker på linjen er utroligt vigtigt. Ikke blot pga. sine evner på banen og sin arbejdsmoral, men mindst lige vigtigt pga. sin funktion som mentor og rollemodel for en kommende erstatning på positionen – samt for hele den unge offensive linje. Whitworth har også en rigtig god relation til QB Jared Goff, og der er på nuværende tidspunkt ingen anden på rosteren, som man ville være tryg ved at overdrage ansvaret til. Joseph Noteboom, valgt i tredje runde af 2018-draften som kommende potentiel erstatning, startede 2019 på LG-positionen med blandet succes. Han kan stadig være en mulighed som LT med tiden, men han fik desværre sin udvikling sat lidt i stå med en alvorlige knæskade i sjette spilleuge, som endte hans sæson tidligt.

Når man har nået en alder som Whitworth, skal man nok blot regne med ét år ad gangen – på trods af kontraktens længde. Men at fortsætte med Whitworth på venstre side i 2020 betyder, at man kan fokusere på at finde løsninger til resten af den offensive linje, samtidig med at man stille og roligt kan forberede sig på en tid efter Whitworth.

LARams.dk glæder sig derfor over, at #77 tager en fjerde sæson i L.A.!

GO RAMS!

(LT Andrew Whitworth (77) – credit: Wally Skalij / Los Angeles Times)

Comments are closed.