OLB Leonard Floyd til L.A. Rams

OLB Leonard Floyd til L.A. Rams

Rams erstatter tabet af Dante Fowler med et andet tidligere førsterundevalg i den tidligere Chicago Bears outside linebacker, Leonard Floyd (6’5”, 240lbs).

Selvom Fowler på nuværende tidspunkt med rette må anses som den bedre spiller af de to, kan deres karriereforløb sagtens sammenlignes. Heller ikke Floyd har levet op til sin høje draft-status hos hans oprindelige hold, før han kom til Rams. Han vil dog formentlig nyde godt af den store opmærksomhed, som modstanderne er nødt til at rette mod DT Aaron Donald – akkurat ligesom Fowler gjorde. Den atletiske linebacker vil i Los Angeles i hvert fald have en rigtig god mulighed for at få karrieren tilbage på ret køl. Rams’ nye defensive koordinator, Brandon Staley, kender jo Floyd særdeles godt fra sin tid som OLB-coach i Chicago i 2017 og 2018. Staley vil vide præcis, hvad Floyd kan bidrage med i hans system. En direkte erstatning for Fowler bliver Floyd dog næppe. Han har haft størst succes som run-defender og blev i Staleys tid hovedsageligt brugt som strongside-linebacker. Et scenarie kunne derfor være, at han i højere grad vil erstatte Clay Matthews som SLB, mens en fyr som Ogbo Okoronkwo måske vil indtage en mere edge-rusher rolle som potentiel startende WLB. Men det bliver vi nok klogere på, når training camp går igang.

27-årige Floyd blev valgt som nummer ni i 2016-draften og kommer til Rams på en ét-årig aftale til $10 mio. (op til $13 mio.) Jeg synes, at det her er en ganske spændende signing. Jeg husker, at Floyd spillede ganske godt mod Rams for et par år siden. Både ift. det pres, han lagde på QB Jared Goff, men han havde også en stor del af æren i, at Bears fik lukket totalt ned for Rams’ løbespil.

LARams.dk siger velkommen i hornene til Leonard Floyd!

GO RAMS!

(Image: OLB Leonard Floyd (94) – credit: Paul Sancya / AP Photo)

Comments are closed.