Greg ‘The Leg’ skifter til Cowboys

Greg ‘The Leg’ skifter til Cowboys

Den tidligere special teams koordinator for Rams, John Fassel, har hentet kicker Greg Zuerlein med sig til Dallas Cowboys på en tre-årig aftale til en værdi af $7,5 mio.

Fassel var med til at drafte Zuerlein i sjette runde af 2012-draften, og siden er det blevet til en mængde NFL- og franchise-rekorder gennem årene. I 2015 scorede Zuerlein således det længste field goal i Rams’ historie på 61 yards, og så vil Zuerlein altid gå over i Rams-historien med sit iskolde field goal på 57 yards i overtiden af NFC-finalen i 2018-sæsonen mod New Orleans Saints, som sendte Rams i Super Bowl.

Kilde: Wikipedia

Zuerlein blev i sin tid for både St. Louis og Los Angeles Rams kendt som en yderst driftsikker kicker med et imponerende ben. Derfor varede det da heller ikke længe, før kælenavne som ‘Greg The Leg’ – eller bare ‘Legatron’ – opstod og hang ved.

Zuerlein havde sin dårligste sæson som professionel i 2019 med blot 72,7% succesfulde field goal forsøg (blot 5 ud af 11 forsøg mellem 40-49 yards). Det dyreste miss kom i kampen mod Seahawks i femte spilleuge. Hvis dét spark havde siddet i skabet, havde Rams vundet kampen og ville dermed senere have kvalificeret sig til playoffs. Zuerlein vil dog alligevel blive savnet i hornene. Det er rigtig svært at finde pålidelige kickere i dagens NFL, men Rams må nu ud på markedet og lede med lys og lygte efter Zuerleins erstatning. Ellers må de finde en rookie under eller efter draften.

Zuerlein var free agent i år, men når man, som Rams, må vende hver en dollar pga. en stram økonomisk situation, er en dyr kicker ofte et sted, hvor man føler, at man kan spare nogle penge – også selvom positionen ofte er så afgørende for positive resultater i de tætte kampe.

LARams.dk takker ‘The Leg’ for alle minderne og ønsker ham held og lykke i Dallas!

GO RAMS!

(Image: K Greg Zuerlein (4) – credit: Aaron M. Sprecher / AP Photo)

Comments are closed.